Bedrijfsinformatie

Maan Research & Development is het onderzoeks- en ontwikkelingsorgaan binnen Maan Group. Wij zetten vragen op het gebied van lijmverbinding, hechting en oppervlaktebehandeling om in praktische antwoorden.
Met 40 jaar kennis en ervaring op het gebied van hechting- en lijmtechniek, uitgebreide test- en onderzoeksfaciliteiten en een ervaren en gedreven team specialisten, geven wij antwoord op vragen die liggen op of over de grens van het technisch haalbare.

Uitdagende vraagstukken
Hechting door middel van lijm biedt uitkomst voor veel verbindingsvraagstukken. Maan R&D is gespecialiseerd in het oplossen hiervan, door de toepassing van lijm. Uitdagende hechtingsvraagstukken zijn altijd welkom. De oplossing? Het verbinden van innovatie en lijm. Wilt u antwoord op uw lijm- of hechtingsvraagstuk? Daag ons uit!

Van vraag naar oplossing
Heeft u een vraag op het gebied van lijmverbinding, hechting of oppervlakbehandeling? Welkom bij ons gespecialiseerde team met R&D Engineers. Uw vraag wordt met specialistische onderzoeksapparatuur onderzocht in ons laboratorium in Raalte. Van onderzoek tot het vaststellen van de uiteindelijke lijmkeuze: wij voorzien u van onafhankelijk lijmadvies.

De kracht van Maan Group
Een antwoord is niet automatisch de oplossing voor het probleem. De kracht van Maan Group is juist de hechte samenwerking tussen de bedrijven. Door deze samenwerking bieden wij u een totaaloplossing: van A tot Z en van idee tot eindproduct.

Wilt u de oplossing van Maan R&D omzetten naar een praktische vertaalslag? Maan Engineering staat voor u klaar om voor u een passende machine te ontwikkelen of een standaard machine te leveren. Indien gewenst kan Maan Special Products uw productie realiseren in een van haar cleanrooms.

ennl