Missie en Visie

Maan Research & Development is onderdeel van Maan Group. Maan Group bestaat uit drie onderdelen: Maan R&D, Maan Engineering, Maan Special Products en M-cube Hotmelt Solutions.

De unieke samenwerking tussen de disciplines ontwikkeling, machinebouw en productie is het geheime ingrediënt voor de kracht van Maan Group. Door deze hechte samenwerking worden innovatieve vragen op het gebied van lijmverbinding, hechting en oppervlakbehandeling omgezet in praktische oplossingen.

De droom van Maan Group is om alle materiële verbindingen, op een duurzame manier, mogelijk te maken door middel van lijm- en oppervlaktechniek.

 Maan Research & Development speelt een belangrijke rol in de realisatie van deze droom. Maan R&D is de spin in het web bij alle nieuwe technologieën en innovaties die Maan Group realiseert. Klanten kunnen bij R&D terecht voor analyse en onderzoek van verbindingen, lijmen of coatings. Daarnaast heeft Maan Research & Development ook een adviserende rol. Deze activiteiten samen resulteren in de volgende visie van Maan Research & Development.

 ‘Wij maken materiële verbindingen mogelijk door het geven van praktische antwoorden op vragen over lijmverbindingen en oppervlaktechniek. Vragen die bij voorkeur liggen op of over de grens van het technisch haalbare.”

 Maan R&D heeft de ambitie om deze visie zo dicht mogelijk te benaderen. Met veel energie is Maan R&D op zoek naar nieuwe uitdagingen en streeft Maan R&D naar het vertalen van lopende en nieuwe projecten in innovatieve, duurzame en praktische oplossingen.

ennl